2012. április 30., hétfő

OPENLIVE

OPENLIVE

INTERAKTÍV Hyde ParkI

nteraktív Hyde park

Na itt tombold ki magad!

Itt egy olyan igényt elégítünk ki,ami létező és jogos. Nyilván a hétköznapokon nem teheted meg. Ha a főnököddel, pároddal, szomszédoddal, kolegáddal problémád van,és szívesen odamondanád, de ezt nyilván egtyszerű okok miatt nem teheted,itt a nagyszerű alkalom és lehetőség. Itt nincs cenzúra.Bajba sem kerülsz azért mert kimondod amit gondolsz. Az adataid biztonságáért az openlive team garanciát vállal.
Mivel az admin én vagyok, akit nem ismerek, (én döntöm el mit jelent az "ismerem" kifejezés) szóval akit nem ismerek annak két ajánlás kell ,h bekerülhessen kommentelni erre az oldalra.
Itt nincs cenzúra, sőt kérem, hogy őszintén ahogy jön írd ki magadból aztt ami bánt. Nem kell figyelni a szavakra........nem lesz m,egvágva.
Ez egy mentálhigiéniás szolgáltatás is egtyben, mert ugye tudjuk, a kji nem mondott szó;mondat ami feszít belülről meg is betegíthet.Nevesíteni nem muszály ,de lehet.Innen adat nem szivárog.És itt a lehetőség,h a régen benned növekvő feszültséget kiadd magadból.
Itt minden szókapcsolat és kifejezés engedélyezett.
BEMUTATNÁM MIRE IS GONDOLOK....:

AKINEK SZÓL TUDNI FOGJA :)
EZ EGY LIGHT VERZIÓ...AZ ADMIN NEM LEHET A LEGDURVÁBB.......
DE SZTEM LEKÖRÖZTÖK SÍMÁN.....Tőlem ennyi tellik.
-Miért nem szakadt bele az anyádba az a hombár fejed amikor a világra szart....???
Sokak életét megkőnnyíthetted volna ezzel a csekélységgel.
-De ha már így alakult sajnos akkor lenne egy javaslatom:Végy egy spirálfüzetet,és a spirálrugójával akaszd fel magad a legköztelebbi helyre amelyik megfelelő. Ne legyél szégyenlős ha a gyorsétterem wc-je a legközelebbi, ne habozz ...tedd meg...gondolj arra,hogy ezzel valami jót is tennél az emberiségnek.....mindenesetre amíg gyüjtöd a bátorságot, sterilizáltasd magad....ha esetleg meggondolnád magad, ne tudd továbbörökíteni selejtes génállományodat.
Na ezzel /esetleg/ ezzel javithatnál ki kettőt a százer geciségből amit elkövettél.
Baráti üdv:kovács áronnak (csupa kisbetűvel) aki a világ negyedik legalattomosabb férge.remélem hazafelé elbasz 130-al egy 25tonnás kamion 130-al hyper
*********************************************************************
én kb így gondoltam...nem egy harvard módszer,de működik.....helyreállít5ja a lelki békédet...tehát  írjatok, írjátok ki ami fáj. LETESZTELVE:MŰKÖDIK-...
legjobb stresz terápia.....és ez működik...,ha ne,nem szégyenlősködtök...
1,egymást/tagog/ TABU!!!!!!

na kb ennyi és most ti jöttök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

CSAK FINOMAN ÉS SZÉPEN.....