"Kitalált"sztori 1 élet tönkretételéről.


AZ ALÁBBI TÖRTÉNETBEN  SZEMÉLYEK,HELYSZÍNEK ÉS TÖRTÉNÉSEK HASONLÓSÁGA A VALÓSÁGHOZ,PUSZTÁN A VÉLETLEN,ÉS AZ ÍRÓI FANTÁZIA MŰVE LEHET.......


EGY SZTORI ARRÓL,MIKÉNT LEHET VALAKIT FÉLREÁLLÍTANI ÉS TÖNKRETENNI AZ EGÓ SZOLGÁLATÁBAN,A PÉNZ BŰVÖLETÉBEN,ÉS MINDEKÖZBEN HINNI AZT,HOGY JÓT CSELEKSZÜNK.AZ ÁLDÁS SZÓT KIMONDVA A SZÁNKKAL......AMI INKÁBB MOCSKOS KÁROMKODÁSNAK HANGZIK EGY ÁLSZENT,HAZUG,MEGTÉVESZTETT SZABADON IS RABSÁGBAN ÉLŐ GYŰLÖLETTEL TELI EMBER SZÁJÁBÓL......AKI EGÉSZ ÉLETÉBEN SORBAN ÁLL SZENVEDÉLYE AKTUÁLIS GYÓGYSZERÉÉRT.AZ EGÓJA TOMBOL EKÖZBEN,A SAJÁT VÉRÉT IS HÁTTÉRBE SZORÍTVA MINDEN BAJÁÉRT MÁSOKAT VÁDOLVA.....HALDOKOLVA...A SZÓ ÁTVITT ÉS VALÓS ÉRTELMÉBEN IS.....
De részre hajlás nélkül közli az író a kitalált eseményeket,ezért az elején megjegyzi:Mivel férfiból van ,női szemszögből nem tudja vizsgálni a dolgokat,de a párosból egyik sem volt jobb a másiknál.A fiú sem viselkedett úgy nagyon sokszor ahogy kellett volna.A lánynál talán akkor repedt el a húr,(még nem pattant el) mikor megismerkedésük után fél évvel elmentek a fiú vidéki barátjához,és ott a lány kicsit többet ivott a kelleténél és botrányt csinált.Ami tulajdonképpen nem is volt botrány,a fiú túl erősen reagálta le,és sokadszorra, a két erős egyéniség összecsapása lett a vége.Ami egy hazamenetelben kristályosodott ki,mikor is a lány akart vezetni és a fiú először nem engedte,de végül átadta a volánt.2 percen belül kishíján majdnem sikerült összehozniuk 1 frontális karambolt.És ami akkor történt .....na azt nem kellet volna.(Mivel ez egy kitalált történet az író nem is tudná elferdíteni a valóságot.)Ott romlott el minden.lehet a fiú felelős a történet végkifejletéért.Akkor az "majdnemütközés" után visszakézből arcon legyintette a lányt,de miután 100 kiló izommal ,ÉS A SAJÁT EREJÉVEL NEM LÉVÉN TISZTÁBAN,A LÁNY LEHET,HOGY NEM CSAK EGY LEGYINTÉSNEK ÉREZTE..........Ezek után durván átrángatta az anyósülésre,miközben a lány tényleg megütötte magát,és végül sajnos még a kocsiajtót is rácsukta a lábfejére,de azt már NEM DIREKT.(Ezt azóta is bánja....és még jó pár dolgot ezen kívül.)De fizikai bántalmazás ennyi volt a részéről.A lány részéről annál több de ezt a mozzanatot a fiú sosem bocsájtja meg magának.Viszont a helyzet tisztánlátásának érdekében a körülmények a következőek voltak:a lány nem másnapos ,hanem aznapos állapotban volt,plusz nem tudni hány levél nyugtató volt benne mivel a veszekedés már éjjel elkezdődött,mikor is -öngyilkos leszek címen bevett több levél gyógyszert.Ő akkor sem és azóta sem ismerte el a veszély lehetőségét sem a fiúnak,sem magának,sem másnak.Szerinte csak"anyósülés szemszögből" nézett ki veszélyesnek a helyzet.De a tényekhez hozzátartozik a lány nem túl régi jogosítványa,az állapota,és a fiú 20 éves jogsija és rutinja.
AZ ÍRÓ AZ OLVASÓRA BÍZZA A HELYZETBŐL ADÓDÓ KÖVETKEZTETÉST S VÉLEMÉNYT.
(ÉS MIVEL EZ 1 INTERAKTÍV ÍRÁS KÍVÁNCSI A KOMMENTEKRE)
  
Apa és a leendő vő levelezésrészlete.
VŐ:
Megírtam tegnap.xxx a határidő,addigra teljesítem a pénzvisszaadást+a költözést.Vagy rossz helyre küldtem tegnap a mailt?Megbeszéltük a Lédával békében váljunk el,azt mondta így lesz.Tegyél olyan lépést amijet akarsz,ha gondolod,de a határidő nem járt le és nem fogok csúszni sem vele.Ha valaha valamilyen szinten bíztál bennem(Nyilván így van mert különben nem adtatok volna kölcsön)akkor azt is tudod,hogy visszakapod.Mondom a Lédával MEGBESZÉLTEM A xx.-ét.Vagy ezt nem mondta neked?Meg azt is,hogy békében elválunk.Ha holnap tudnék menni,hidd el mennék.(MOST mondod először,hogy "nem örültetek nekem")kösz a finom fogalmazást....Eddig úgy tudtam,hogy tök nyitottak voltatok előítéletek nélkül...Látod néha te is elszólod magad...Nemérdekes amúgy,én tudtam,csak a lány nem hitte el nekem.Senki nem néz hülyegyereknek,csak békében szeretnék elmenni,ha nem bírod ki ezt a határidőt,akkor nem ezt kellett volna a papírra írni.(létre sem jött volna akkor,mert korábbit nem tudtam volna betartani)Nem tudom most éppen mivel fenyegetsz:"nem fogok visszariadni semmitől"De nem értem...Tőlem félted a családodat???????Nem tudom mire gondolsz,de állok elébe.Felhívom a figyelmedet ha fizikai erőszakra gondolsz,eddig csak én lettem megkéselve stb...de tegnap már azt mondta a lányod,hogy én hajolgattam bele az ő kezében lévő késbe,meg én nyomtam az arcom a kezébe,hogy karmolja szét......nem tudom érzed-e ennek a realitását...

A lényeg az volt,hogy a késelése amikor megérkezett beheroinozva és szó nélkül nekemjött a saját késemmel,és több helyen megszúrt,az önvédelem volt...:)Ha kicsit fél centit lejjebb szúr akkor most egy zárkában gondolkodna,még akkor is ha Budai Lédána a vezetékneve.Nagyon-nagyon beoltottátok ellenem.Sikerült most tényleg.Nem lesz több ilyen.Nyertél....Szóval nem tudom kiket és kitől akarsz megvédeni...Csak ezt hajtogatod értelme meg semmi...

Nem  fog megtörténni úgyhogy ne pörgesd magad feleslegesen.

A Lányodat befolyásolod a magad rafkós módján,tudom észérvekkel stb...de befolyásolod,ezért elvetet most egy egészséges gyereket,elhagy,stb,mert ti úgy gondoljátok: ez nem jó, ami igaz is,de ezt ő is el tudta volna dönteni helyetted.

MÁS:Ha úgyis létrejött a szakítás minek akarod ezt lepapírozni?Grafomán vagy?Ráadásul úgy fogalmazva mintha,én minden alkalommal térdenállva könyörögtem volna magam vissza.És ez volt benne a lényeg,hogy a későbbiekben bárhol felhasználhasd arra,hogy bizonyítsd a mi rossz viszonyunkat a Lédával./Más is gondolkodik ám rajtad kívül/Ezért jött létre ez a papír,és nem értettem félre,csak a Léda sem tudta igazából miről szól...Nembaj te+én tudjuk.

Örökségről van szó amúgy,a saját pénzemről Anyu számláján,mint az 1.5 millió,meg is kapom,CSAK MEG AKARTAM FELELNI NEKTEK,mert csak pénzzel ember az ember......Hiába....Szinte hallom amit mondasz,de akkor is Így van.

És végül annyit még ,hogy ahányszor a Léda "visszaengedett,mert visszakönyörögtem magam"Legalább annyiszor könyörgött ő is,nem ennyire 1oldalú ez a dolog.....SZerintem megbeszéltünk tegnap mindent a lányoddal,ha v.mi nem jó,és felülbírálod,vagy felülbíráltatod a lányoddal akkor hívj fel légyszi.Tegnap mi békében váltunk el.Jó lenne,ha ez igy is maradna,de ha NEKED nem kell ez a béke,(a békepártinak)És így provokálsz,ilyen nyomtatványokkal mint a tegnapi,akkor veled van baj....

Köszönök mindent amit értem tettél,szóban is megköszöntem mindent............

De tudod,hogy beszarni sem fogok,ha te fenyegetsz........
Üdv:X.Y.(Lányod aktuális palija)
**************************************************************************************************************
APÓS:

Korábban azt kérted, hogy majd levelezgessünk egymással, kibeszélni mindkét oldalról ezt a nagyon szomorú egyéves történetet. És én egyetértettem ezzel.
Korábban örültél a neked írott "Lépések"-nek, és köszönted, gondolom azért, hogy valamit abból komolyan vegyél az életed megváltoztatása érdekében.
Korábban csendesen válaszolgattál nekem a kérdéseimre, úgy tűnt mintha hallgatnál a szavaimra.

MOST - hogy utánanéztem pár ENGEM IS ÉRINTŐ dolognak, ismét ellenséggé váltam, akinek a kéréseit simán figyelmen kívül lehet hagyni,  pénzéhes, lányát károsan befolyásoló, ostoba grafománnak lehet nevezni. MINDEZ LEPEREG RÓLAM .  Csak magadat árulod el ezzel.  Én valóban segíteni akartam neked - de nem fogom rád erőltetni.

Baromi unalmas 3-4-szer leírni az érveimet, válaszaimat, amikor szóra se méltatod azokat.  Vajon miért nem kapom meg a lányom nevére kiállított számlák másolatait???   Vajon miért nem érted meg, hogy az a bizonyos papír azért kell, hogy tájékoztassunk téged, a végleges szakítás kezdetéről, s arról, hogy a lány helyett én intézem a dolgokat. Mindössze ennyi - és te erről megint egy tök más elméletet gyártasz - ellenem.

Még egyszer és utoljára az ún. "manipulálásról.   Minden normális ember (sőt, még te magad is) egyetért abban, hogy a leányának (s vele az unokájának) nem egy súlyosan börtönviselt embert álmodik.  Talán erről nincs vita közöttünk, hisz te is ezt mondtad korábban.  Ehhez képest mi  több ízben is meghívtunk magunkhoz, együtt ebédeltünk stb. , lélekben beletörődtünk abba, hogyha a lányunknak te kellesz, akkor legyen így.
 Csak a nagyobb balhék után kezdtünk el konkrétan ellenkezni, tiltakozni, intézkedni, akkor, amikor a lányunk már ténylegesen szenvedett miattad és persze a saját hülyeségei miatt is.  De azért mert ő elkövet súlyos hibákat, ez téged nem jogosít fel durvaságra, hatalmaskodásra, férjként való viselkedésre, családjától való elszigetelésre, értékeinek, kulcsainak sajátként való kezelésre. Az egész viselkedésed, amit te ott előadtál a Krisztinán, tükrözi azt az erkölcsi világot amit te képviselsz, és ami fényévekre van tőlünk, és Katától is.  És ezzel nem akarok minősíteni, csupán a TÁVOLSÁGOT jelezném ami áthidalhatatlan.
Azért áthidalhatatlan, mert te sem akarod áthidalni, ragaszkodsz a saját beidegződéseidhez, és megveted a miénket.  Már írtam valahol, de mindegy, te nem akartál hozzánk beilleszkedni, te főnök akarsz lenni mindenhol, mert ezt szoktad meg évtizedek óta. 
Nos ez nálunk biztosan nem ment volna, nálunk ez tök másképp van. És a lányom is ezt szokta meg, és nem kívánja a rúdon végezni, mint mások annyian... A börtöntől, a maffiózus, erőszakos életviteltől az egész családunk - mint sokan mások - viszolygunk, undorodunk, félünk. Ha ettől megvédjük családtagjainkat a nem  manipulálás, hanem önvédelem.

Gábor, sajnálom, hogy neked fontosabb a saját (sokszor kudarcot vallott) egód, mint a normális életbe való átváltozás.  Pedig lenne esélyed - mint mondtam már - de ezzel a hozzáállással, nagyon félek, hogy igen kevés. Sajnálom, segítettem volna, de utóbbi leveleid ismét árulkodnak. Kár.
Kérlek, hogy többet ne támadj, se engem, se a Lányomat, mert nem fogok védekezni, inkább nem válaszolok.
********************************************************************************************************************
VŐ:
sajnálom,hogy ennyi jött le neked a levelemből,ami pedig igaz volt benne azt szóra sem méltattad.volt benne 1-2 dolg amire vártam volna választ én is ,ahogy te megkaptad a válaszokat,/bocs most nem figyelek a helyesirásra gyorsan túl akarok lenni.../arról is beszélhetnénk kinek ,illetve ki a nygyobb egoista a"fényévekre,nagyon távol..na eztéreztem én az első perctől.csinálhattam volna akármit te mint 1 skorpió soha 90 évesen sem törődtél volna bele,hogy én a Lédával vagyok.(azért most szint vallottál...."az első perctől kezdve nem akartad")Akkor te is képmutató vqagy?Most nyertél mert ha nem igy történt volna bele is haltál volna.eltünök a képből,....hiányozni fog,hogy valakire fentről nézhess lefelé.....de szerintem nem csak velem van ez így.A lányodra azért nem haragszom,(a magas lórol való beszéd miatt,mert nagyon jó tanára volt....)Te sem engedsz, neked is hatalmas az egód,nem bírtad ki amíg szét nem szakítottál minket,..ne szinészkedjünk mostmár vagy olyan intellektuel,hogy úgy csináltad,időt pénzt nem sajnálva erre,hogy a te akaratod érvényesüljön.Hát érvényesült.Most jó????
Köszönöm,hogy felnyitottad a szemem,:senkiben nem bízok meg ebben az életben többet....ÖNVÉDELEMBŐL.Tudom:szegény Gábor milyen hülye szegény.......lehet,hogy az vagyok de a tapasztalataim ezt a világnézetet tárták fel.
Erdos Gabor...még a nevét sem tudja leírni....
U.i.:azt nem értem miért végződik így a Léda minden kapcsolata????erre a multkor sem válaszoltál sok más mellett........lehet,hogy nem mindig a másikban volt a hiba????(nem magamra gondolok itt)
******************************************************************************************************************
APÓS:
Nem halad ez a párbeszéd egy jottányit sem ELŐRE. Lehet, hogy abba kéne hagyni?
Vajon van a világon egy ember, aki képes lehet neked elmagyarázni a valóságot???
Gábor te bele vagy ragadva a saját szűk világodba, és onnan géppuskázol kifelé - mindenkire, aki nem ért egyet veled egyet.A lányom azt mondta, neked egyetlen előnyöd, hogy intelligens vagy - nos ezt én most már erősen kétlem, mivel úgy tűnik, te a SAJÁT ÉRDEKEIDET SEM ismered fel!

Engem győzködsz, engem akarsz le-, és meggyőzni, bebizonyítani, hogy milyen csúnya, egoista, cinikus bácsi vagyok - kisebb megszakításokkal - november óta!!!  Ez nevetséges!!!
És mindezt azért, mert harcolok a lányomért és az unokámért.  Te nyugodtan, nyiltan kijelentheted:  "Ha az én lányomnak egy ilyen krapek udvarolna.... stb."  - de nekem hozsannával kellene  téged fogadnom, tűrnöm,  szeretnem...! És hogy én milyen egy szemét ember vagyok, mert örültem, hogy a lányom együtt él egy bűnözővel, akit nem autóbalesetért ítéltek el.., mondd hol élsz te???

Egyszer írd már le légy szives, hogyan is képzelted TE ezt a kapcsolatot, mondjuk 2010. márciusában?  Én most leírom neked, én hogyan képzeltem:

Jövök a sittről, súlyos, ember-ellenes tettekkel, van egy hölgy, aki befogad így is, fogatlanul, eltorzított testtel, egyszál semmiben. Én beköltözök a kényelmes lakásába, ráveszem a bejelentésre, mert enélkül lehetetlenné válik az életem. Kiderül, hogy a hölgynek családja van, diplomákkal, csinos vagyonkával, kertes házzal. Nem lenne rossz ide bekerülni, új életet kezdeni. A család természetes viszolygását, becsületes hozzáállással, jó szándékú közeledéssel, munkával, segítéssel, őszinte megbánással megpróbálnám leküzdeni. A párommal csendesen,  türelmesen, a szülőkkel konzultálva, sok beszélgetéssel próbálnék együtt élni, folyamatos kompromisszumokat kötni.
Tudomásul venném, hogy én vagyok aki idejött, és be akar integrálódni, és nem várnám el, hogy a párom (aki egyébként nem hibátlan sajnos, de azért) egy tehetséges, érzékeny és sokoldalú művészember, hónapokig eltartson, ha máshogy nem, a szüleitől kapott pénzen. Mindezekért én nagyon HÁLÁS lennék, ami nem azt jelenti, hogy percenként megköszönöm, hanem azt, hogy mielőbb MUNKÁBa állnék, ha máshogy nem, hát utcaseprőként. Hogy bizonyítsam a lánynak és a családjának, hogy a szándékaim tiszták, becsületesek és a múlttal szakítók.  Ha pedig nem tudom elviselni, hogy a hölgy néha szerekhez nyúl, akkor bocsánatot kérek és elmegyek a közeléből.
De semmiképpen nem erőszakoskodok vele, és nem a családjától akarom elszakítani minden eszközzel.
NOS, ennyi röviden.
Nézzél magadba azt javaslom ismét, és döntsd el, mit akarsz tul.képpen: mindjárt 40 éves vagy, és ott tartasz ahol.  Nem gondolom, hogy nekem kellene tőled bármilyen  tanácsot megfogadni, bármely kritikádat komolyan venni. A TÉNYEK megmutatják kinél van az igazság.
**********************************************************************************************************************
VŐ:
NA most aztán jól ki lettem osztva.Haha...40 éves te szeretnél lenni én  5-el fiatalabb vagyok.Sosem tartottál inteligensnek,soha semmi jót nem láttál bennem,csak a börtönt tudod hajtogatni.Én legalább nem játszottam külömböző szerepeket,ellenben veled.Ha az án világom szerinted szűk:nem érdekel.Olyat úgysem fogsz találni a lányodnak aki neked megfelel.Ha pedig azt hiszed én bármikor is le akartalak győzbi akkor ebben is tévedésben vagy.Az írásodra válaszolva meg itt állok én 40 évesen(36+2 honap) semmi nélkül...Te meg ott állsz 65 évesen és még mindig azon töröd a fejed,miként kéne beleszólni a fiatalok(Persze hozzád képest)dolgába.MIattad főleg(mert te vagy a "kormányos"történnek úgy most is a dolgok ahogy történnek.A feleséged melletted csak mellékszereplő lehet.És ne felejtsd el,ha már a vagyonról írsz,hogy ismerem a ti sztoritokat,-*TE voltál az aki benősült valahova egy forint nélkül--.Most háborodj fel,vagy lehet akkor a lányod is hzudik??? A multkori kérésem,hogy legalább a Léda miatt kössünk békét,neked egyet jelentett a behódolással,meg atöbbi baromsággal amit írtál,akkor én is kétségbevonom az inteligenciádat.Már akkor kétségbe vontam,a lányoddal együtt,de te megmagyaráztad,"hogy azt nem úgy kell érteni,szegény meg elhitte.Itt te vagy a legnagyobb manipulátor,és a kérdéseimre ismét nem válaszoltál..miért?Lehet mert nincs rá válaszod?
Gábor
*********************************************************************************************************************
APÓS:

OK., ha te ezeket így gondolod, legyen így.  Nem fogom leírni huszadszor is ugyanazokat a szavakat, mert értelmetlen a kapcsolatunk, és a levelezésünk. Te leragadsz a decemberi stílusnál, nem bánom, tedd ezt, én ebből kiszállok - semmi értelme.  ÉN SEGÍTENI AKARTAM NEKED - de rajtad nem lehet segíteni. Legyen neked úgy ahogy te gondolod, aztán majd lesz, ami lesz.
******************************************************************************************************************************* 
VŐ:
Nem véletlen.hogy nem tisztellek a korod miatt.Kimutattad a fogad fehérjét.Minden eszközt próbálsz bevetni,de közlöm, nem mindenki olyan hülye mint amit te gondolsz,Pl.a saját lányodról."Csúnyákat mondtunk egymásnak,mert szeretjük egymást...stb...Még a lányod sem olyan hülye mint gondolod.Nem fogom engedni,hogy újra és újra befolyásold.Egyből ismét megpróbálkoznál mindennel.....Elmondom neked,ott ahol a csillagos ötösöket próbálod elérni,eddig CSAK fekete pontod van.Gusztustalanok a módszereid, eszközeid,engem is a béke jegyében megpróbáltál "csőbehúzni".Egy ostoba ember vagy ami kiderül mások számára is,nem csak nekem.Az önzőséged és az egód határtalan......Ebbe fogsz beledögleni remélem.
Nem fog kimenni a lányod beszélni veled nélkülem 1 percre sem.ehhez mit szólsz.gyere ügyvéddel v.amivel akarsz.Nem találsz rajtam fogást,de próbálkozz nyugodtan.A Máté meg NEM a te gyereked,a Kata akkor és oda viszi ahová akarja.Örülj amig veled lehet,mert megengedi,és köszönd meg neki.Sokat játszál vele inkább,minthogy hazugsággal és hülyeséggel tömöd a kis fejét.Mondom sokat,mert az időd kevés rá.Az egód miatt szopod be végül....és ez most már így is marad.A hazugságokról(az enyémekről)meg majd akkor amikor te nem hazudsz.Beállítod magad a szeretet nagykövetének,közben a lelked fekete.....a többit tudja....A kölcsönadó visszakapja,te meg seggtörlőnek használhatod a saját példányodat....TUDOM levonod tőle innen-onnan....leszarja,meg én is .Gusztustalan vagy gusztustalanok a módszereid,ráadásul értelemmentesek.Innentől szomórú lesz az életed.......Te is tudod....de meg is érdemled.....
Utolsó mailem volt,nem kérek választ csak 1 kis gondolkodást kívánok,meg picit több bölcsességet 65-évesen.Amivel sajnos nem rendelkezel.......
Ezköznek tekintesz mindenkit,a feleségedet beleértve.SAJNÁLLAK.....Mert sajnálnivaló vagy.
Most jöhet a haragodban a próbálkozás:Ügyvéd,rendörség,bíróság....nem találsz fogást rajtam...de próbálkozz csak....A feketepontokat csak gyüjtöd-gyüjtöd.
De ez engem nem érdekel...barkácsolgassál vagy csinálj amit akarsz ezt az ügyet meg felejtsd el,mert neked lesz jobb.......

 .Nem tudom,hogy jutottunk idáig.Gondolom nem is kívánsz erről társalogni,miután kétségbe vontuk egymás szavát. De azt szeretném ha közölnéd:mikor hal meg a gyerekem.Miután a pszichiátriai beteg lányodat rábeszélted az abrtuszra.............Ez a te lelkeden  szárad........Neki az első perctől ez volt minden vágya.....

*******************************************************************
APÓS:

Magával nem tárgyalok - levegőnek (romlott levegőnek) tekintem. Nem kell válaszolni, itt a vége.     *****************************************************************
A "vőnek" az após felesége több ízben megígérte,hogy összevagdossa magát,bemegy a rendőrségre,és ott azt mondja a vő volt......................a vő 1 alkalommal felvette az ígéretet diktafonnal......
A lányt presszúrálta a szürke eminenciás aminek az lett a következménye,hogy a várva várt magzatot elvetette,és az anyja ígéretét (természetesen nem saját ötletből)beváltotta,csak más formában.Egy pofont állított amiért aztán feljelentést tettek......Bíróságra került az ügy ,ahol a fiú a következő védőbeszédet adta elő:
Tisztelt Bíróság.
A saját védelmem érdekében szeretnék önökkel közölni pár dolgot.
Az egyedüli ok amiért most vádlottként állok önök előtt az,hogy a Léda és családja bosszúhadjáratot kezdeményezett ellenem,aminek láthatólag meg is lett az eredménye....
Ennek kizárólagos oka az,hogy elgondolásuk szerint én a Léda gyermekének apjával szövetkeztem ellenük,azért,hogy a gyermekelhelyezési pert a Léda elveszítse.A testi sértés a sokadik kitaláció,annak a célnak az érdekében,hogy engem börtönbe juttassanak valamilyen módon.Ez sokszor meg lett ígérve mivel szerintük odavaló vagyok.
A Léda édesanyja többször is megígérte,ha kell összevagdossa magát,bemegy a rendőrségre,és ott előadja,hogy én tettem ezt vele.Ezt be tudom bízonyítani,mivel egy ilyen alkalomkor a zsebemben lévő telefonnal rögzítettem a beszélgetést,amit az első távoltartáskor,mikor kijöttek a rendőrök,le is játszottam nekik.(ez is szerepel a feljelentésemben).De nem csak ezzel bróbálkoztak.Bizonyos Darth Dávidot is felbéreltek,aki többször is megfenyegetett telefonon,ez azóta sem fejeződött be.Az anyuka ekkor meg is mondta nekem,hogy"nem csak a rendőrség van a világon"
Ezen kívül,a Léda az interneten is tevékenykedett,a 2008-ban elhunyt barátnőm képével,és nevével létrehozott egy facebook profilt,és a barátaimhoz,és az általa cigánykurvának titulált barátnőmhöz bejelentkezett vele.Ezt is tudom bizonyítani,mivel elmentettem a profilt,és minden azzal kapcsolatos adatot.Mivel informatikát tanultam,az IP cím alapján be tudtam azonosítan minden kétséget kizáróan,hogy a Léda műve ez is.(Ezt is belefoglaltam a feljelentésembe,és a facebooknál is feljelentettem.)Ők  is leellenőrizték,és megtették a szükséges lépéseket.Mindeközben akik a Lédát bejelölték a Facebookon,szerintük mindegyik én voltam.Ennek is utána lehet nézni,hogy én hány hamis profilt gyártottam.A kedves Anyuka összevagdosós ötlete,a facebookos profil,és a Darth Dávid.........Ezek a dolgok külön-külön is abnormálisak.
Ezen kívül valóban történt testi sértés nem is egyszer,csak éppen a Léda volt a támadó.Az egyik alkalomnak,(ami sikeres is volt a saját gyermeke volt a szemtanúja.)Miután az egyik gyógyszerbeszedés után megszökött a toxigológiáról,és a gyermek velem volt,egész napra eltűnt,a fiának már nem tudtam mit mondani,hogy hol az anyja,este 11-kor megérkezett beheroinozott és alkoholos állapotban,és minden előzmény nélkül felvette a kést és nekemesett vele.Szemöldökön szúrt amit 3 öltéssel kellett összevarrni.A gyereke előtt tette mindezt,a konyhában mindketten a véremben csúszkáltunk.Ezek után a gyerek érthető módon félni kezdett  tőle,mögém bújt,a nadrágomba kapaszkodott,és nem akartaz anyjával aludni.Gondolom ez volt az ok az ezt követő támadásokra még aznap este.Tapétavágó,kés,kalapács amiket elvettem tőle a dulakodás közben.Ezeket a tárgyakat a gyerek dugta el az anyja elől.Másnap ezt is úgy adta elő,hogy megvertem,mert miközben elvettem a tárgyakat tőle beütötte a bordáját.
Volt olyan alkalom,hogy arra ébredtem a párkányon áll,és kérdéseket tesz fel.Amennyiben rossz választ adok,ugrik.Olyan is volt,hogy éjjel szintén eltűnt,és telefonon hívott fel,hogy a fényes úton van valahol,azt nem tudja,hogy hol de menjek érte azonnal.Két órán keresztül kerestem az erdőben mire megtaláltam,ekkor "hálából" még széttörte a fejemen a vodkásüvegét,és ezután engedte csak,hogy hazahúzzam.Szó szerint értendő mert olyan állapotban volt,hogy nem tudott lábraállni a herointól,és az alkoholtól.Ekkor készültek az ominózus fotók amire a gyermekelhelyezési peren azt mondta,hogy akkor leütöttem és ezért feküdt a földön bepisilve,mert az ütéstől elájult.Arra nem gondolt,hogy a képeken az én ruhám is le van fotózva,ugyanis miközben húztam-vontam,teljesen összekentem magam(mert nem csak pisi volt),ezért mikor hazaértünk egyből levetkőztem.Ő ájult állaőpotban volt már az autóban is.
Számtalanszor fordult elő,hogy rám támadt,kissebb-nagyobb sérüléseket okozva.Én nem haragszom rá mivel pszichiátriai eset,ön,és közveszélyesnek volt nyilvánítva,(ez a státusz érdekes módon egy független szakértő véleménye alapján egyik napról a másikra megszűnt.)A zártosztályon,is késsel hadonászott,és a végén maga ellen fordította,őrjöngött,ezért leszíjazták.Ez már nemtudom hányadik"öngyilkossági kisérlet" után történt.Ezek után onnan is megszökött,és mivel suicid hajlamú,veszélyes kategóriába sorolt beteg,a pszichiátria kőröztette a rendőrséggel.(amíg meg nem született a fent említett szakértői vélemény,amit a szülei intéztek.)Ezeket az állításaimat is alá tudom támasztani különféle dokumentumokkal.
Én is többször vittem kórházba miután bejelentette,hogy ismét beszedett több levél gyógyszert.
Feltett szándékuk,hogy valamilyen módon eltávolítsanak börtönbe juttassanak,ezért vagyunk itt ma is.
Kijelentem,hogy a Lédát soha semmilyen módon nem bántalmaztam.És meggyőződésből adtam át bizonyítékokat a Nagy  Zoltánnak,nem pedig valamiféle bosszúból,mert ezt állítják ők.A Léda egy bábu az apja kezében,a első távoltartási tárgyaláson is betanított szöveget mondott,még a hanghordozása is az apjáé volt.Én nagyon rég szerettem volna túllépni ezen a dolgon,nagyon szerettem a Lédát,de mivel beteg,ez semmiképp nem működhetett volna,azóta nekem új kapcsolatom van,új vállalkozásba kezdtem.Sem időm,sem kedvem nincs az újabb kitalációik miatt bíróságra rendőrségre járkálni,denilyen agresszió mellett kénytelen vagyok megvédeni magam.Ezért is tettem feljelentést,aminek a rendőrségi szakasza,a napokban fog lezáródni.Igen igaz,hogy tartom a kapcsolatot a Zoltánnal,és az is igaz,hogy ,ha kell tanúskodni fogok mellette,mert én láttam 1 éven keresztül,mennyire nem foglalkozik a Léda a gyerekével,csak éppen,ha kedve van hozzá.Ez az oka ,hogy bármit képesek kitalálni,az ismerőseimet végigtelefonálni és különféle hazugságokkal traktálni.Az após internetes akcióiról nem is beszélve.
Budapest
........................................................................................
A védőbeszéd elég "jól sikerült" a lány ügyvédje nem is igen tudott közbekérdezni,valószínüleg ennek a következménye,hogy 1 top 100-as ügyvédre váltottak és a második tárgyaláson felvonúltattak pár tanút akiknek annyi köze volt az ügyhöz(a nemlétező ügyhöz) mint magyar honnak az usa belpolitikájához....Keményebb lett a helyzet,de mivel ez 1 elképzelt történet ,az író úgyhiszi, a szavahihetőségük véglegesen megdőlt a bíróság előtt.Ezen az ügyvéden már az látszott:mindegy kinél az igazság a kliens győzelme a lényeg semmi más nem számít,tehát a lélektelen,száraz jogot képviselő doktorok közé tartozik......(mint a legtöbb aki a történetbe nem gondol bele csak teszi a dolgát)....lesírt róla a profizmus.Nem baj az élet 1 komplyabb leckét adott most a fiúnak,de nem az a fajta akit könnyen zavarba hoz 1 jégcsapszemű ügyvéd...... :) Ő is csak a dolgát teszi....Egy ember van a történetben akire 1általán haragudnia kéne a fiúnak de már ezen is tútette magát.......(ő a szürke eminenciás) De ő is csak a dolgát teszi,csak közben azt hiszi a pirospontokat gyüjti,pedig éppen ellenkezőleg.sajnos nem látja a diferenciát,azt,hogy bármilyen agyafurt módon találták ki az egészet,és bármennyit költöttek a céljuk megvalósítására,.........HA A FÖLD EGYBEOLVAD MAJD AZ ÉGGEL OTT A PLATINAKÁRTYÁVAL MÁR SEMMIT SEM ÉR EL.......OTT NEM A FÖLDI BÍRÓSÁG ELŐTT KELL MAJD FELELNIE,HANEM EGY SOKKAL KOMOLYABB FÓRUM ELŐTT FOG ÁLLNI ÉS NEMNAGYON LESZNEK MENTŐ KÖRÜLMÉNYEK,ESETLEG AZ,HOGY ABBAN A HITBEN VOLT ,JÓT CSELEKSZIK,ÉS CSAK A CSALÁDJÁT VÉDI....Igy is gondolja.
Mindeközben nem veszi észre hány ember életét tette tönkre(köztük a sajátját is bő 1 év alatt).......................................NEM BAJ!!!!!MINDENKI TEGYE A DOLGÁT ÉS MAJD KIDERÜL FEBRUÁR VÉGE FELÉ KINEK AD IGAZAT A FÖLDI BÍRÓSÁG.A fiútól távol áll a félelem mert semmi olyasmit nem tehetnek vele ami már nem történt volna meg rövid-hosszú élete során.Sem a bíróság ,sem a rendőrség, sem a börtön nem tud neki semmi újat mutatni.Járja az útját,éli a történetét,sodródik az árral,mindeközben hiszi,hogy a sorsa meg van írva szóról szóra a homloka belső falára,mit ahogy azt a TOLTÉKOK hitték réges régen.
Félelem nélkül néz szembe a sorsával........
Lédának:"NÉZZ BELE A FÉLELEM SZEMÉBE.......A LÉNYEDET MEGKAPOD ÉRTE CSERÉBE"
Folyt.köv.....